COVID-19 în România. Masca devine obligatorie în judeţul Vâlcea

  • Locuitorii din Vâlcea vor purta mască de miercuri
  • Restaurantele vor fi deschise la un sfert din capacitatea locurilor
  • În 31 de localităţi din Vâlcea, rata de infectare e de 1,5 la 1.000 de locuitori
1995 afișări
Imaginea articolului COVID-19 în România. Masca devine obligatorie în judeţul Vâlcea

COVID-19 în România. Masca devine obligatorie în judeţul Vâlcea

Dacă eşti din Vâlcea sau ai drum pe acolo, nu-ţi uita masca de protecţie. De pe 14 octombrie devine obligatorie. Măsura se aplică atât în spaţiile închise, cât şi în cele deschise.

În 31 de localităţi din judeţul Vâlcea rata cazurilor de Covid-19 e mai mare de 1,5 la 1.000 de locuitori.

Va fi interzisă organizarea de activităţi, întruniri, vizite sau alte evenimente private. Nu vei avea voie să stai în grupuri mai mari de 25 de persoane. La restaurante şi în cafenele e permisă ocuparea unei treimi din capacitatea locurilor şi vor fi deschise între orele 07:00 şi 22:00.

Totodată se închid cazinourile, cinematografele, sălile de concerte, iar ogranizarea de evenimente private este interzisă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
valcea,
masca

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici