Creştere a numărului cazurilor de COVID-19 pe insula unde a sărbătorit Barak Obama

Cel puţin 74 de oameni au fost confirmaţi cu COVID-19 în ultimele zile pe insula Martha's Vineyard, acolo unde Barack Obama şi-a sărbătorit, în urmă cu o săptămână, a 60-a aniversare.

842 afișări
Imaginea articolului Creştere a numărului cazurilor de COVID-19 pe insula unde a sărbătorit Barak Obama

Sursa foto: profimedia

La petrecerea organizată de familia Obama cu ocazia zilei de naştere a fostului preşedinte american au partiipat sute de oameni, care nu au respectat măsurile de protecţie.

Cel puţin 74 de oameni au fost confirmaţi cu COVID-19 pe insula Martha's Vineyard, în ultimele zile, cea mai mare creştere în regiune din aprilie şi până acum.

Este, însă, mult prea devreme pentru a spune dacă această creştere este cauzată de petrecere, iar Comitetul pentru sănătate Edgartown nu poate spune dacă este vorba de o infectare comunitară până când nu vor veni datele despre infecţiile din această săptămână, scrie Boston Herald.

Purtătoarea de cuvânt a Spitalului Martha’s Vineyard, Marissa Lefebvre, a declarat pentru Herald că a văzut o creştere în rândul persoanelor care vin la teste pentru coronavirus. Ea a spus că numărul cazurilor pozitive este, de asemenea, în creştere şi un pacient este internat în spital. Potrivit reprezentantului Spitalului, populaţia de pe insula este vaccinată în proporţie de 95% cu cel puţin o doză.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici