Cum să fentezi Covid-19. Iată câteva soluţii ingenioase

  • Un bărbat din UK a inventat o perdea pentru “îmbrăţişat” mama pe timp de covid
  • Perdeaua este din plastic, cu mâneci pe ambele părţi, pentru două persoane
  • În Italia, proprietarul unui restaurant a simulat o cină cu soţia sa, despărţiţi de plexiglas
5190 afișări
Imaginea articolului Cum să fentezi Covid-19. Iată câteva soluţii ingenioase

Cum să fentezi covid-ul. Iată câteva soluţii ingenioase

Tu ce alegi: să-ţi îmbrăţişezi mama şi să o expui pericolului îmbolnăvirii cu COVID-19 sau o ţii la distanţă, dar să fie sănătoasă? Ei bine, un bărbat din UK a vrut să le aibă pe amândouă, aşa că a inventat o perdea pentru îmbrăţişări pe timp de COVID. Este ca o haină din folie de plastic, montată pe bară, cu mâneci de o parte şi de alta şi-i poţi strânge în braţe pe cei dragi fără să-i atingi.

Fericirea este garantată. Se vede din înregistrarea video care a devenit virală în spaţiul virtual.

„Ce uimitor este! (…) Pot să te îmbrăţişez fără să te ating”

Iar dacă vrei să-ţi mângăi iubita fără să o atingi, în timpul unei cine în oraş, o poţi face. Proprietarul unui restaurant din Italia a găsit soluţia: pereţi de pexiglas care despart masa. Iar dacă eşti într-un grup mai mare, poţi da noroc atingând tot bucata de plastic transparent.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici