Cunoscut biolog şi nutriţionist italian, antivaccinist, a murit din cauza unor complicaţii Covid

A murit un cunoscut biolog şi nutriţionist italian, antivaccinist, care de-a lungul pandemiei susţinea tratarea bolii cu suplimente şi care nu s-a vaccinat pentru că avea un sistem imunitar puternic. Internat de două săptămâni în spital, a murit vineri din cauza unor complicaţii asociate Covid.

1056 afișări
Imaginea articolului Cunoscut biolog şi nutriţionist italian, antivaccinist, a murit din cauza unor complicaţii Covid

Cunoscut biolog şi nutriţionist italian, antivaccinist, a murit din cauza unor complicaţii Covid

Franco Trinca, biolog şi nutriţionist, un punct de referinţă al campaniei împotriva vaccinării în Italia, a murit vineri, scrie presa italiană.

Potrivit Visione TV, Trinca era internat în spitalul din Perugia de aproximativ două săptămâni, din cauza unei pneumonii bilaterale cauzate de Covid. Avea 70 de ani.

Activitatea sa a fost în atenţia presei italiene pentru poziţia sa critică faţă de vaccinuri. A fost invitat frecvent la emisiuni de televiziune unde şi-a prezentat opiniile cu privire la Covid, vaccinuri şi îngrijirea la domiciliu.

Trinca a fost un susţinător al utilizării pastilelor pe bază de vitamina C pentru tratarea pacienţilor cu Covid.

Critic vehement la adresa vaccinurilor, el chiar a depus plângere împotriva statului italian pentru masacru şi terorism, scrie Visione TV.

Conform open.online, la o emisiune de televiziune difuzată în septembrie 2021, el a declarat că nu s-a vaccinat deoarece „simţea" că are un sistem imunitar bun.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
biolog,
covid,
deces

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici