Cursuri online la toate unităţile de învăţământ din patru localităţi din Ilfov

  • Autorităţile au decis să suspende cursurile desfăşurate în sistem tradiţional la toate unităţile de învăţământ din patru localităţi din judeţul Ilfov.
  • Cursurile vor fi online ca urmare a creşterii numărului de cazuri de infectare cu virusul SARS CoV-2.
474 afișări
Imaginea articolului Cursuri online la toate unităţile de învăţământ din patru localităţi din Ilfov

Cursuri online la toate unităţile de învăţământ din patru localităţi din Ilfov

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis să suspende cursurile faţă în faţă la şcolile şi grădiniţele din localităţile Domneşti, Jilava, Pantelimon şi Voluntari.

Măsura care intră în vigoare vineri a fost luată în condiţiile în care în localităţile menţionate rata de incidenţă a trecut de 6/1.000 locuitori.

„Începând cu data de 19.03.2021, se suspendă activitatea didactică ce presupune prezenţă fizică la nivelul unităţilor de învăţământ din localităţile Domneşti, Jilava, Pantelimon şi Voluntari, ca urmare a depăşirii ratei de incidenţă de 6/1.000 locuitori. Pe perioada suspendării, procesul de învăţământ se va desfăşura online”, au anunţat reprezentanţii Prefecturii Ilfov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici