Dezastru pentru proprietarii de baruri şi restaurante: 25 de milioane LITRI de bere vor fi aruncate la scurgere

  • Industria HORECA e foarte afectată de epidemia de coronavirus.
  • Barurile şi restaurantele sunt închise peste tot în lume.
  • Proprietarii din UK sunt disperaţi. Se pregătesc să arunce la gunoi 25 de milioane de litri de bere şi cidru.
19992 afișări
Imaginea articolului Dezastru pentru proprietarii de baruri şi restaurante: 25 de milioane LITRI de bere vor fi aruncate la scurgere

Dezastru pentru proprietarii de baruri şi restaurante: 25 de milioane LITRI de bere vor fi aruncate la scurgere






Starea de urgenţă din Marea Britanie loveste dur în industria barurilor şi restaurantelor. Peste 25 de milioane de litri de bere şi cidru vor ajunge pe ţeava de scurgere pentru că le expiră termenul de valabilitate. Proprietarii speră ca starea de urgenţă să fie ridicată până la venirea verii, când vor putea să-şi recupereze o parte din pierderi.

Unele berării au decis să-şi ia berea livrată în baruri înapoi fără niciun cost, ca să-i ajute pe proprietarii de localuri în aceste vremuri dificile. Cu toate astea, cei care şi-au făcut stocuri mari vor fi nevoiţi să şi arunce.

"E o tristă risipă de talent şi pricepere, oamenii nu se vor bucura de resursele folosite pentru aceste băuturi", spune Tom Stainer, preşedintele unei asociaţii a producătorilor de bere din UK.

Sunt 39.000 de pub-uri în Marea Britanie, iar fiecare îşi face în medie un stoc de 15 butoaie, în total 25 de milioane de litri ce riscă să inunde scurgerile. Berea nepasteurizată e cea care se strică cel mai repede, termen de valabilitate între şase şi nouă săptămâni.



 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici