Doi pacienţi şi o asistentă medicală de la Institutul Clinic Fundeni au fost diagnosticaţi cu Covid-19

  • Au fost depistate primele cazuri de Covid 19 la Institutul Clinic Fundeni
  • Este vorba despre doi pacienţi dar şi despre o asistentă medicală, care este în acest moment asimptomatică
  • Conducerea Institutului: Cazurile Covid 19 nu pun în pericol activitatea unităţii sanitare
2188 afișări
Imaginea articolului Doi pacienţi şi o asistentă medicală de la Institutul Clinic Fundeni au fost diagnosticaţi cu Covid-19

Sursa: Profimedia

Doi pacienţi şi o asistentă de la Institutul Clinic Fundeni sunt primele persoane din uitatea sanitară confirmate cu Covid 19. La Institutul Clinic Fundeni este testat pentru Covid 19 orice pacient care necesită internare. Astfel conducerea unităţii încearcă să facă astfel încât niciun pacient, indiferent de simptome, să nu ajungă în secţiile unde sunt internaţi pacienţi cu boli grave. 

Asistenta medicală confirmată pozitiv nu a intrat în contact cu niciun pacient, spune managerul Institutului, Dr. Anca Coliţă. Cei doi pacienţi dar şi asistenta medicală au fost deja transferaţi la spitale Covid din Capitală. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici