Două noi cazuri de infecţie cu tulpina din Marea Britanie, la Şcoala 28 din Capitală

Două noi cazuri de infecţie cu tulpina din Marea britanie au fost confirmate la Şcoala 28 din Bucureşti.

2216 afișări
Imaginea articolului Două noi cazuri de infecţie cu tulpina din Marea Britanie, la Şcoala 28 din Capitală

Două noi cazuri de infecţie cu tulpina din Marea Britanie, la Şcoala 28 din Capitală

Ministerul Sănătăţii a anunţat luni că au mai fost raportate două noi cazuri de infectare cu SARS-Cov-2, noua varianta UK - linia genetică B.1.1.7.

Noile cazuri provin din focarul deja confirmat Şcoala 28 din Bucureşti.

„Este vorba despre o femeie în vârstă de 43 de ani care lucrează în unitatea de învăţământ şi un bărbat de 53 de ani, contact direct al altui caz depistat în şcoală”, a informat Ministerul Sănătăţii.

În total, în ţară sunt până acum confirmate cu noua tulpină 20 de cazuri.

Primul caz de SARS-CoV-2 cu tulpină nouă a apărut, în România, în Giurgiu, la o tânără care nu a călătorit în străinătate.

Apoi, noi cazuri au apărut în Bucureşti, la Şcoala 28, iar ulterior un caz în Suceava şi altul în Constanţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici