Dozele de vaccin de la Maratonul Vaccinării din Capitală au fost suplimentate

Dozele de vaccin pentru Maratonul Vaccinării din Capitală au fost suplimentate, sâmbătă, a anunţat conf. univ. dr. Mihai Craiu, coordonatorul centrului de vaccinare Sala Palatului.

499 afișări
Imaginea articolului Dozele de vaccin de la Maratonul Vaccinării din Capitală au fost suplimentate

Conf. Mihai Craiu a spus că DSP Bucureşti a trimis o tranşă suplimentară de vaccin pentru Maratonul Vaccinării din Capitală, astfel încât orice persoană să aibă doza dorită.

„DSP Bucureşti n-a trimis astăzi (sâmbătă – n.r.) încă o tranşă suplimentară, aşa că aevm doze pentru toată lumea care doreşte, care este clinic sănătoasă şi care vine cu orice document de identitate legal valabil”, a spus conf. dr. Craiu, coordonatorul centrului de vaccinare Sala Palatului.

Un număr de 7.165 de persoane s-au vaccinat la Maratonul Vaccinării din Capitală, în ultimele 24 de ore.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici