Florin Cîţu la finalul întâlnirii cu preşedintele Republicii Moldova: ”Cetăţenii moldoveni s-ar putea vaccina în România”

Cetăţenii moldoveni s-ar putea vaccina în centrele româneşti chiar dacă nu au domiciliul în România. Anunţul a fost făcut de premierul Florin Cîţu, la finalul întâlnirii pe care a avut-o marţi, la Bucureşti, cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu.

503 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu la finalul întâlnirii cu preşedintele Republicii Moldova: ”Cetăţenii moldoveni s-ar putea vaccina în România”

Prim-ministrul Florin Cîţu a anunţat că marţi s-a întâlnit cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu. Subiectul principal al discuţiei a fost pandemia.

„Indiferent de ce parte a Prutului trăim, suntem cu toţii preocupaţi să gestionăm cât mai bine pandemia şi să protejăm sănătatea cetăţenilor noştri. Am avut astăzi o întâlnire foarte bună cu doamna Maia Sandu, preşedintele Republicii Moldova, despre derularea campaniei de vaccinare, cea mai sigură cale pentru a depăşi cu bine criza sanitară şi a reveni la o viaţă normală”, a anunţat Cîţu pe Facebook.

Premierul a mai spus că a vorbit cu Maia Sandu despre posibilitatea ca moldovenii să se vaccineze în România.

„Am sprijinit sistemul medical şi cetăţenii Republicii Moldova prin donaţia de vaccinuri şi echipamente sanitare şi vom continua să oferim ajutor. Am discutat cu doamna preşedinte Maia Sandu despre condiţiile în care cetăţenii români din Republica Moldova să aibă posibilitatea să se imunizeze împotriva COVID-19 în centre de vaccinare din România, indiferent dacă deţin sau nu domiciliu în ţară”, a dezvăluit Cîţu.

O decizie va fi luată în perioada următoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici