Florin Cîţu: „O primă tranşă din vaccinul pentru Republica Moldova, livrat”

Premierul Florin Cîţu spune că România livrează sâmbătă o primă serie din cele 200.000 de doze de vaccin AstraZeneca pentru Republica Moldova.

809 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu: „O primă tranşă din vaccinul pentru Republica Moldova, livrat”

Florin Cîţu, despre vaccinul anti COVID

Florin Cîţu a scris, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, că România îşi ţine promisiunea făcută de către preşedintele Klaus Iohannis şi livrează prima serie de vaccinuri împotriva coronavirusului pentru Republica Moldova.

„Astăzi (sâmbătă – n.r.) livrăm primele doze de vaccin: 21.600 - Astra Zeneca. Este prima serie din cele 200.000 de doze pe care le oferim ca ajutor umanitar cetăţenilor moldoveni. Urmează şi restul în lunile următoare”, spune Cîţu.

O hotărâre de Guvern pentru acest ajutor umanitar a fost aprobată în şedinţa de miercuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici