Hidroelectrica cumpără pânâ la 10.000 de teste PCR pentru angajaţi

  • Hidroelectrica vrea să cumpere pânâ la 10.000 de teste PCR pentru angajaţii săi
  • Compania va plăti peste 3,2 milioane de lei pentru achiziţie
  • La finalul anului trecut Hidroelectrica avea circa 3.400 de salariaţi
422 afișări
Imaginea articolului Hidroelectrica cumpără pânâ la 10.000 de teste PCR pentru angajaţi

Hidroelectrica cumpără pânâ la 10.000 de teste PCR pentru angajaţi

Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie din România, vrea să achiziţioneze până la 10.000 de teste real time-PCR pentru toţi angajaţii săi, pentru următorii trei ani.
Prin intermediul Sistemului Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), Hidroelectrica a lansat un anunţ pentru achiziţie de „Servicii medicale de testare RT-PRC în vederea diagnosticării COVID-19 pentru salariaţii Hidroelectrica”.
Compania va plăti pentru aceste teste peste 3,2 milioane de lei. La finalul anului trecut, Hidroelectrica avea crica 3.400 de salariaţi în cele 208 centrale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici