Imunizare COVID la malul mării. Centru de vaccinare drive-thru, deschis în Mamaia Sat la final de săptămână

  • Un centru de vaccinare drive-thru va fi deschis într-o parcare din Mamaia Sat.
  • Acesta va funcţiona pe 4 şi pe 5 iunie, anunţă autorităţile.
  • Centrul de vaccinare va fi deschis între orele 11:00 -18:00.
298 afișări
Imaginea articolului Imunizare COVID la malul mării. Centru de vaccinare drive-thru, deschis în Mamaia Sat la final de săptămână

Centru de vaccinare drive-thru în Mamaia Sat

Centrul de vaccinare va fi organizat de Direcţia de Sănătate Publică Constanţa într-o parcare din Mamaia. Imunizarea se va face cu serurile Pfizer şi Johnson&Johnson.

„În perioada 4-5 iunie DSP Constanţa organizează o campanie de vaccinare Drive-Through, cu serul Pfizer / Johnson & Johnson, care constă în amenajarea a unui flux de vaccinare în parcarea zona Hanul cu Peşte din Mamaia Sat. Persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta, indiferent de localitatea de domiciliu, fără programare, prezentând documente de identitate valabile (carte de identitate sau paşaport)”, au anunţat organizatorii.

Centrul de vaccinare de la Mamaia Sat va fi deschis vineri şi sâmbătă, între orele 11:00 -18:00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici