Ioana Macoveiciuc, administratoarea paginii ”Prinţesa Urbană”: Socrul meu nu a fost văzut de medic timp de 24 de ore

  • Socrul bloggeriţei Ioanei Macoveiciuc, internat în stare gravă la spitalul din Suceava, nu a fost văzut de către un medic timp de 24 de ore
  • Sute de pacienţi internaţi la spitalul din Suceava, cu afecţiuni pulmonare, sau altele, nu primesc îngrijiri medicale la timp
1973 afișări
Imaginea articolului Ioana Macoveiciuc, administratoarea paginii ”Prinţesa Urbană”: Socrul meu nu a fost văzut de medic timp de 24 de ore

Ioana Macoveicic, administratoarea paginii ”Prinţesa Urbană”: Socrul meu nu a fost văzut de medic timp de 24 de ore

Ioana Chicet-Macoveiciuc susţine că socrul ei nu a fost văzut de niciun medic timp de 24 de ore deşi bărbatul a fost diagnosticat cu pneumonie.
 
Mai mult, unul dintre colegii de dializă ai bărbatului locuieşte alături de soţia întoarsă recent din Italia şi care se află în carantină.
 
Ioana Chicet-Macoveiciuc trage un semnal de alarmă şi spune că starea socrului ei s-a deteriorat semnificativ în ultima perioadă.

”El a fost luat de la dializă, face dializă de două ori pe săptămână, într-un centru dedicat. Unul dintre colegii de dializă trăieşte împreună cu soţia lui carantinată la domiciliu, venită din Italia acum două săptămâni, noi bănuim că acolo a fost contactul. I-au făcut un CT prin care s-a văzut deteriorare pulmonară, s-a pus diagnosticul de pneumonie şi de luni seară până marţi seară când eu am scris, nu a fost văzut de nici un medic, nu a fost finalizată dializa, nu i s-a luat glicemia, nu i s-a făcut insulină şi nu i s-a oferit nimic altceva decât paracetamol.

Starea lui s-a deteriorat destul de mult, aseară nu mai putea vorbi, respira foarte greu. Azi noapte la ora 2 a mers un medic la el i-a luat glicemia, i-a făcut o insulină şi i-a dat o felie de pâine cu ceai. Ni s-a spus că el a fost dializat de mai multe ori până acum, ceea ce nu este adevărat, l-am întrebat pe el, el este conştient”, a declarat Ioan Chicet-Macoveiciuc.

Ioana povesteşte că sute de pacienţi sunt într-o astfel de situaţie. 

”Probabil majoritatea dintre ei şi infectaţi cu COVID, nu cred că fac faţă cu testele. Înţeleg că nu sunt nici tratamente, acest amestec de antiviral şi antibiotic care a funcţionat nu mai există, au doar paracetamol şi antibiotic. Fac apel la toate companiile, autorităţile, persoanele fizice care pot sprijini cu echipamente de protecţie şi cu medicamente”, a mai precizat Ioana.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici