Israelul trece în a doua fază de testări a vaccinului anti-Covid. În proces vor fi implicaţi 80 de voluntari

  • Israel începe a doua fază de testare a vaccinului anti-Covid
  • Vaccinul a fost testat prima dată pe animale
  • Vor fi implicaţi 80 de voluntari între 18 şi 55 de ani
1696 afișări
Imaginea articolului Israelul trece în a doua fază de testări a vaccinului anti-Covid. În proces vor fi implicaţi 80 de voluntari

Sursa foto: profimedia

Israel va începe testele pentru un potenţial vaccin anti-COVID 19 pe oameni, la 1 noiembrie. Vaccinul a fost testat în primă fază pe animale, iar acum a primit undă verde pentru următorul nivel.

80 de voluntari cu vârste între 18 şi 55 de ani vor fi monitorizaţi timp de trei săptămâni. Următoarea fază ar trebui să înceapă în decembrie şi va include 960 de persoane peste 18 ani.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici