Italia schimbă regulile în campania de vaccinare a copiilor. Cei între 12 şi 18 ani nu mai au nevoie de programare

  • Italia permite de azi vaccinarea celor între 12 şi 18 ani fără programare.
  • Italia a vaccinat până acum 23% din totalul copiilor eligibili.
  • Specialiştii italieni spun că este necesar să fie vaccinaţi şi cei sub 12 ani.
  • CNCAV spune că va începe să organizeze şedinţe online de informare cu părinţii.
2363 afișări
Imaginea articolului Italia schimbă regulile în campania de vaccinare a copiilor. Cei între 12 şi 18 ani nu mai au nevoie de programare

Italia schimbă regulile în campania de vaccinare a copiilor. Cei între 12 şi 18 ani nu mai au nevoie de programare

Italia schimbă regulile în campania de vaccinare a copiilor împotriva Covid-19. De astăzi, cei între 12 şi 18 ani nu mai au nevoie de programare pentru a se imuniza.
 
Prin această prioritate la vaccinare, autorităţile vor să dea un impuls în vaccinarea copiilor înainte de începerea şcolilor. Italia a început să vaccineaze populaţia între 12 şi 19 ani de la începutul lunii iunie şi a imunizat cpmplet până acum peste 1,7 milioane de persoane, echivalentul a 23% dintre cei eligibili.
 
Mai mult, Italia are în vedere pentru perioada următoare şi vaccinarea celor sub 12 ani. Asta deoarece răspândirea virusului în randul copiilor va fi de neoprit după deschiderea şcolilor, spun guvernanţii.
 
Institutul Superior de Sănătate din Italia a publicat recent concluziile unui studiu cu privire la eficacitatea vaccinului şi a arătat că 99% dintre decesele Covid din Italia din februarie şi până în prezent nu erau vaccinaţi complet.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici