Marcus Birks, cântăreţul No Vax al trupei The Chameleonz, a murit de Covid la 40 de ani

  • Ultimul său apel, de pe patul de spital, a fost în favoarea vaccinului.
  • Liderul de la The Chameleonz urma să devină tată peste luni.
1093 afișări
Imaginea articolului Marcus Birks, cântăreţul No Vax al trupei The Chameleonz, a murit de Covid la 40 de ani

Marcus Birks, pe patul de spital

A visat să devină tată şi în câteva luni soţia sa, Elisabeth Lawrence - Lis, va naşte primul lor copil, pe care Marcus Birks nu va putea să-l vadă născut sau crescând, pentru că vinerea trecută Covid-19 l-a luat când avea doar 40 de ani.

Solistul The Chameleonz a fost internat la Spitalul Universitar Royal Stoke de la începutul lunii august, când ceea ce a început ca o gripă a devenit din ce în ce mai rău, provocându-i dificultăţi de respiraţie. A fost dus la Terapie Intensivă.

Şi în acele zile dramatice, Birks se răzgândise în ceea ce priveşte vaccinurile, atât de mult încât, atunci când a fost intervievat de BBC, a recunoscut că este „puţin ignorant” cu privire la poziţia sa nevinovată şi a lansat un apel în favoarea campaniei de vaccinare.

„Dacă nu eşti bolnav, nu crezi că te vei îmbolnăvi - a spus cântăreţul în ceea ce ar fi fost ultimul său mesaj - aşa că ascultă-mă. Când simţi că nu poţi respira suficient, acesta este cel mai înspăimântător sentiment din lume. Primul lucru pe care îl voi spune întregii mele familii şi tuturor celor pe care îi văd este să ia vaccinul", a afirmat Birks.

După moartea sa, soţia sa a vrut să-şi amintească de el cu o postare socială lungă şi emoţionantă, unde l-a definit pe Birks „cel mai bun prieten al meu, sufletul meu pereche”, dezvăluind, de asemenea, că i-a făcut o ultimă promisiune înainte de a muri: „I-am promis că în fiecare zi îi voi spune fiului nostru cât de mult îl iubea, cât de special era şi că va fi cel mai bun tată pe care şi-l poate dori un fiu”.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici