Simona Halep şi Paula Badosa au primit wild card pentru turneul de la Rabat

  • Simona Halep are asigurată participarea la un turneu de tenis pe zgură şi săptămâna viitoare.
  • Românca a fost invitată la cel de-al 22-lea Grand Prix de tenis al Alteţei Sale Regale Prinţesa Lalla Meryem, între 18 şi 25 mai la Rabat.
  • Fosta lideră mondială încearcă să-şi asigure un loc la Paris 2024.
Urmărește
597 afișări
Imaginea articolului Simona Halep şi Paula Badosa au primit wild card pentru turneul de la Rabat

Simona Halep şi Paula Badosa au primit wild card pentru turneul de la Rabat

Dotată cu premii în valoare de 267.082 de dolari, „o ofrandă regală”, potrivit organizatorilor, această competiţie din Maroc, de categorie WTA 250, va beneficia de participarea unor jucătoare din Top 50 printre care se numără şi ultimele câştigătoare ale turneului, italiencele Lucia Bronzetti (2023) şi Martina Trevisan (2022).

În afară de acestea, la turneu mai participă chinezoaica Yue Yan (37 WTA), principală favorită, rusoaica Anna Blinkova (46 WTA) sau spaniola Sara Sorribes Tormo (47 WTA).

Însă, conform organizatorilor, „punctul culminant al acestei ediţii 2024 rămâne prezenţa fostei număr 1 mondial, românca Simona Halep, şi a fostei număr 2, spaniola Paula Badosa, care au primit invitaţia WTA.”

Simona Halep va juca astfel din nou în Maroc, la Grand Prix Lalla Meryem, după ce a pierdut două finale la Fez, în 2010 şi 2011, şi a fost învinsă la Marrakech, în 2013, câştigătoarea turneului, italianca Francesca Schiavone.

Halep debutează marţi la turneul Challenger WTA 125 de la Paris, unde o va întâlni pe americanca Kessler McCarney (125 WTA) în jurul orei 15.00.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici