Marea Britanie renunţă la certificatul verde din 26 ianuarie. Englezii vor avea de respectat o singură condiţie obligatorie

  • Certificatul de vaccinare introdus înainte de Crăciun va fi, cel mai probabil, desfiinţat pe 26 ianuarie, când guvernul va revizui reglementările anti-Covid.
  • Cetăţenii trebuie să respecte doar obligaţia de a purta masca în interior.
  • Măsurile se înscriu în gândirea britanicilor, care şi-au propus să „trăiască împreună cu virusul”.
32253 afișări
Imaginea articolului Marea Britanie renunţă la certificatul verde din 26 ianuarie. Englezii vor avea de respectat o singură condiţie obligatorie

Marea Britanie renunţă la certificatul verde de pe 26 ianuarie. Englezii vor avea de respectat o singură obligaţie

Certidficatul verde englez a fost de scurtă durată. Certificatul de vaccinare, introdus de Londra înainte de Crăciun doar pentru discoteci şi evenimente de amploare, va fi desfiinţat, cel mai probabil, pe 26 ianuarie, când guvernul va revizui prevederile în vigoare.

Chiar şi indicaţia de a lucra de acasă va fi desfiinţată şi, prin urmare, doar măştile de interior ar trebui să rămână ca singură restricţie (măştile de exterior nu au fost niciodată impuse în Marea Britanie, în nicio etapă a pandemiei).

Ministrul Sănătăţii anunţa recent că Marea Britanie va trebui să „trăiască împreună cu virusul” de acum încolo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici