Medic din Suceava s-a tratat singură de coronavirus. Ce tratament a folosit: "Am trecut prin toate fazele urâte ale bolii"

  • Irina Gribincea este medic de familie în judeţul Suceava
  • Ea a declarat pentru Monitorul de Suceava că s-a tratat de coronavirus cu medicamente prescrise şi în cazul altor viroze
  • "Am trecut prin toate fazele urâte şi grele ale bolii", spune ea
22604 afișări
Imaginea articolului Medic din Suceava s-a tratat singură de coronavirus. Ce tratament a folosit: "Am trecut prin toate fazele urâte ale bolii"

Medic din Suceava s-a tratat singură de coronavirus. Ce tratament a folosit: "Am trecut prin toate fazele urâte ale bolii"

Medicul de familie Irina Gribincea, din judeţul Suceava, susţine că s-a tratat de una singură, acasă, de COVID-19. Aceasta a vorbit pentru publicaţia locală Monitorul de Suceava, explicând că primele simptome pe care le-a avut au fost pierderea temporară a gustului şi mirosului, care la acea vreme nu erau asociate acestei boli.
 
"Ceea ce ştiam atunci era definiţia de caz COVID, cu disfagie, febră şi tuse. Eu nu am avut nici unul dintre aceste simptome. Am considerat că am o răceală şi am tratat-o ca pe o răceală. Am trecut prin toate fazele urâte şi grele ale bolii şi atunci când durerea din piept era insuportabilă şi lipsa de aer acută, ştiam că tratamentul prescris de mine este cel mai bun", a declarat aceasta.
 
Irina Gribincea a afirmat, potrivit sursei citate, că a folosit medicamente uzuale precum Paracetamol, Biomicin şi Biosept, dar şi Vitmina C retard şi ceaiuri pentru hidratare.
 
"Am avut pacienţi care au venit din Lombardia, din Veneţia, dar şi din alte ţări, am avut foarte mulţi tineri care voiau să facă şcoala de şoferi şi au venit la consultaţie, care aveau diverse simptome. Cei care se încadrau pe patologia de caz transmisă de Ministerul Sănătăţii au fost extrem de puţini. Problema majoră era că nu se făcea testarea decât celor care erau pe definiţia de caz oficială", a mai afirmat medicul.
 
Irina Gribincea spune că a fost testată ulterior, iar rezultatele au arătat că a avut COVID-19.
 
"Am făcut boala când în România nu se ştia prea mult despre acest virus. Testarea se făcea selectiv doar pentru anumite simptome, dar care nu erau specifice bolii, astfel încât eu, medic în România, cu simptome certe de COVID, descrise de medicii din toată lumea,  dar care nu erau cunoscute în ţara noastră, am fost refuzată la testare. Testarea am făcut-o mai târziu, peste o lună. Cu plată. 130 lei, când a apărut această posibilitate la laboratoarele private. Rezultatul: Ac IgG pozitiv COVID, care înseamnă că am avut boala", a mai spus aceasta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici