Metrorex intensifică acţiunile de dezinfecţie în staţii şi în vagoane

Metrorex a dispus intensificarea tuturor acţiunilor de dezinfecţie atât la nivelul staţiilor, cât şi la cel al trenurilor de metrou, arată compania într-un comunicat.

736 afișări
Imaginea articolului Metrorex intensifică acţiunile de dezinfecţie în staţii şi în vagoane

Metrorex intensifică acţiunile de dezinfecţie în staţii şi în vagoane

În staţiile de metrou, personalul specializat al firmelor de curăţenie dezinfectează toate suprafeţele cu care călătorii pot intra în contact, respectiv butoanele lifturilor, mână curentă scări fixe şi rulante, bateriile de scaune amplasate la nivelul peroanelor şi turnicheţi.

Trenurile sunt dezinfectate zilnic, după retragerea din circulaţie la nivelul barelor de susţinere, butoanelor de deschidere a uşilor şi a scaunelor. Metrorex precizează că toate produsele folosite pentru dezinfecţie sunt autorizate de Ministerul Sănătăţii.

Metrorex a mai expus afişe cu privire la autoprevenţie, vizibile în staţiile şi trenurile de metrou, pentru a informa despre măsurile pe care călătorii le pot lua pentru a se proteja de coronavirus.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici