Nicolae Ciucă: În 28 decembrie primim încă un lot de 100.000 de doze de vaccin împotriva COVID-19

Ministrul Apărării şi premier interimar, Nicolae Ciucă a declarat, marţi seara, că după ce România va primi 10.000 de doze de vaccin anti-COVID-19, un nou lot, de 100.000 de doze va ajunge în ţară în 28 decembrie.

1656 afișări
Imaginea articolului Nicolae Ciucă: În 28 decembrie primim încă un lot de 100.000 de doze de vaccin împotriva COVID-19

Sursa foto: Mediafaxfoto

Ciucă a spus, la TVR, că în a doua etapă mai vin 100.000 de doze de vaccin în data de 28 decembrie.

„Din informaţiile pe care le avem, pe 28 decembrie mai soseşte un lot de 100.000 de vaccinuri, după care, în fiecare săptămână, vom avea câte un lot de 150.000 de vaccinuri care vor sosi în ţară şi aici avem nevoie de un aparat foarte bine integrat la nivel naţional astfel încât să putem să avem informaţiile de la cea mai mică localitate până la nivelul planificatorilor,”, a spus Nicolae Ciucă.

Primele 10.000 de doze de vaccin împotriva coronavirusului vin în ţară în 26 decembrie, iar în 27 decembrie va începe campania de vaccinare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici