Norvegia anunţă cele mai dure măsuri de pe „timp de pace", pentru limitarea răspândirii coronavirusului

  • Autorităţile din Norvegia au anunţat, joi seară, cele mai stricte măsuri aplicate „pe timp de pace", pentru limitarea răspândirii epidemiei de coronavirus.
  • Grădiniţele, şcolile, universităţile, sălile de sport, piscinele şi saloanele de frizerie/coafură vor fi închise
  • De asemenea, vor fi amânate toate evenimente sportive.
13775 afișări
Imaginea articolului Norvegia anunţă cele mai dure măsuri de pe „timp de pace", pentru limitarea răspândirii coronavirusului

Sursa foto: Profimedia

Norvegia va aplica cele mai dure măsuri "de pe timp de pace", a declarat joi seară Bent Høie, ministrul norvegian al Sănătăţii, citat de postul NRK şi de publicaţia The Week.

"Sunt cele mai ample măsuri pe care populaţia Norvegiei le-a experimentat pe timp de pace", a afirmat Bent Høie.

Grădiniţele, şcolile, universităţile, sălile de sport, piscinele şi saloanele de frizerie/coafură vor fi închise. Vor fi amânate toate evenimente sportive.

Magazinele alimentare rămân deschise, dar restaurantele, cluburile de noapte şi barurile vor fi închise dacă nu pot asigura distanţa minimă de un metru între clienţi.

Toţi străinii care vor să intre pe teritoriul norvegian, în afară de cei din ţări nordice, vor fi plasaţi în carantină sau izolare.

Angajaţii din domeniul medical norvegian nu mai au permisiunea de a părăsi ţara.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici