Numărul cazurilor confirmate de COVID-19 în România a ajuns miercuri la 260

  • Numărul cazurilor confirmate de COVID-19 în România a ajuns marţi la 260
  • Dintre cele 260 de persoane confirmate pozitiv, 19 au fost declarate vindecate şi externate
38054 afișări
Imaginea articolului Numărul cazurilor confirmate de COVID-19 în România a ajuns miercuri la 260

Coronavirus în România LIVE UPDATE

UPDATE ORA 18:13 Sunt 260 de cazuri în România

Încă 14 cazuri de coronavirus sunt confirmate în România. Cazurile noi sunt din Bucureşti, Braşov, Constanţa, Maramureş şi Dolj, iar cel mai mic pacient are 2 ani. Bilanţul a ajuns la 260 de cazuri.

UPDATE ORA 10.00 29 DE CAZURI NOI DE CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA. BILANŢUL AJUNGE LA 246

Potrivit GCS, până miercuri dimineaţa au fost confirmate 246 de cazuri de persoane infectate cu virusul 2019-nCov.

De la ultima informare transmisă au fost înregistrate alte 29 noi cazuri de îmbolnăvire. Între cei bolnavi este şi un bebeluş.

Cele mai multe cazuri nou-diagnosticate sunt în Bucureşti - 12, şapte sunt în Iaşi, trei în Ilfov, două în Hunedoara şi câte un caz în Alba, Bihor, Maramureş, Olt şi Suceava.

Vârstă celor infectaţi este cuprinsă între 1 şi 72 de ani, bolnavii fiind atât contacti ai cazurilor pozitive existente, cât şi persoane care au călătorit în zone afectate, precum Spania, Italia, Marea Britanie.

GCS anunţă şi că dintre cele 246 de persoane confirmate pozitiv, 19 au fost declarate vindecate şi externate.

În România sunt în carantină instituţionalizată sunt 3.441 de persoane pentru care se fac verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 23.679 persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală.

„Totodată, în urma sesizării poliţiştilor de frontieră din aeroportul Cluj-Napoca, în baza Ordinului Ministrului Sănătăţii nr. 7 din 11.03.2020, Direcţia de Sănătate Publică a dispus oprirea transportului unor colete, care urmau sa fie expediate în Italia şi conţineau 10.000 măşti chirurgicale, 17.000 măşti menaj, 400 măşti de unică folosinţă , 45 de costume de protecţie medicală, 400 de botoşi protecţie încălţăminte”, au mai transmis reprezentanţii GCS.

Până în prezent au fost întocmite 41 de dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici