O femeie izolată de 3 săptămâni susţine că a luat coronavirusul de pe punga de cumpărături lăsată la uşa ei

  • Rachel Brummert a stat izolată acasă timp de 3 săptămâni fără contact cu alte persoane.
  • Dar apoi a fost testată pozitiv pentru coronavirus.
  • Femeia crede că a luat virusul de la o femeie care i-a lăsat cumpărăturile la uşă.
7555 afișări
Imaginea articolului O femeie izolată de 3 săptămâni susţine că a luat coronavirusul de pe punga de cumpărături lăsată la uşa ei

O femeie izolată de 3 săptămâni susţine că a luat coronavirusul de pe punga de cumpărături lăsată la uşă

O femeie a fost infectată cu noul coronavirus chiar dacă a stat izolată în casă timp de 3 săptămâni. Rachel Brummert din Charlotte, Carloina de Nord, suferă de o boală autoimună ce o face vulnerabilă la COVID-19. Din acest motiv, femeia s-a baricadat în casă în speranţa că nu va contacta boala, şi a trăit separat chiar şi de soţul ei.

Dar în ciuda măsurilor disperate, joia trecută femeia a început să simtă simptomele. Acum ea crede că a fost infectată de pe o pungă de cumpărături lăsată la pragul uşii de o femeie care i le-a livrat.


"Chiar credeam că fac tot ce trebuie. Abia am avut contact cu cineva. Nici măcar nu am atins-o pe femeia care mi-a livrat cumpărăturile. Sunt ingrozită. N-am fost în viaţa mea atât de bolnavă şi nici atât de speriată. Din ce aud de ventilatoare, sunt treburi înspăimântătoare", a povestit femeia unui post de radio local, potrivit Daily Mail.

Simptomele lui Rachel au fost febră, tuse, pierderea mirosului, oboseala, durerile de cap şi dificultăţi la respirare.

În afară de femeia care livra cumpărăturile, Rachel a mai avut doar un scurt contact cu o farmacistă când a părăsit ultima dată casa, în urmă cu 3 săptămâni. COVID-19 îşi arată simptomele în 14 zile.

Femeia speră să fie între norocoşii care nu sunt afectaţi foarte grav de noul coronavirus. "Am avut gripă, nu este asta, e cu totul alt monstru", a povestit femeia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici