Pandemie de ameninţări. Oficialii din întreaga lume primesc ameninţări cu moartea pentru măsurile luate pentru combaterea COVID-19

  • Oficialii din domeniul sănătăţii din întreaga lume se confruntă cu ameninţări cu moartea pentru acţiunile lor pentru combaterea coronavirusului.
  • Dr. Anthony Fauci, expertul în boli infecţioase din SUA, a declarat că luna trecută a primit ameninţări cu moartea, relatează Business Insider.
  • Oficialii din Australia, Suedia şi Germania au raportat, de asemenea, că au fost ameninţaţi, a raportat The Washington Post.
2083 afișări
Imaginea articolului Pandemie de ameninţări. Oficialii din întreaga lume primesc ameninţări cu moartea pentru măsurile luate pentru combaterea COVID-19

Pandemie de ameninţări. Oficialii din întreaga lume primesc ameninţări cu moartea pentru măsurile luate pentru combaterea COVID-19

În întreaga lume, oficialii din domeniul sănătăţii se confruntă cu ameninţări cu moartea, în timp ce încearcă să-şi sfătuiască populaţia cu privire la modalităţile de reducere sau limitare a răspândirii coronavirusului.

Luna trecută, dr. Anthony Fauci, expertul în boli infecţioase din SUA, a declarat că a primit ameninţări cu moartea.

În Australia, ofiţerul-şef din Queensland, Jeannette Young, s-a confruntat cu ameninţări.

Young are acum poliţia staţionată în afara casei sale după ce a închis frontierele din Queensland cu statele vecine, ceea ce a împiedicat unii rezidenţi să participe la înmormântările celor dragi. Miscarea a fost făcută într-un efort de a opri răspândirea COVID-19.

În Germania, experţi precum Karl Lauterbach şi Christian Drosten au declarat, de asemenea, că au primit ameninţări cu moartea după ce ţara a impus închiderea şcolilor în primăvară, a raportat The Washington Post.

Anders Tegnell, „arhitectul” din spatele abordării relaxate a coronavirusului suedez, a raportat poliţiei că el şi familia sa s-au confruntat cu ameninţări cu moartea.

La începutul acestei veri, Asociaţia Naţională a funcţionarilor din domeniul sănătăţii a raportat că cel puţin 24 de oficiali din domeniul sănătăţii publice din SUA au renunţat, au părăsit sau s-au retras din funcţiile lor în lunile de la începutul pandemiei.

Şi în România, Raed Arafat a fost ameninţat cu moartea de un internaut: „Eu o sa fiu acela care o să te îngroape lângă un porc, într-un mormânt de piatră!”

Arafat a depus două plângeri la DIICOT. El declarat că "păreau serioase" şi că "nu se poate permite aşa ceva".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici