Pentru câţi bani te-ai lăsa infectat cu coronavirus? O companie britanică crede că a găsit răspunsul: suma pe care o oferă celor care vor să se îmbolnăvească de bunăvoie

  • Celor care vor accepta oferta li se va asigura carantina de 14 zile într-o locaţie din Londra.
  • Locurile sunt însă limitate: doar 24 de oameni vor fi aleşi dintre cei care se vor înscrie în programul de voluntariat.
  • Potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii sunt peste 20 de vaccinuri împotriva coronavirusului, în lucru, în lume.
8251 afișări
Imaginea articolului Pentru câţi bani te-ai lăsa infectat cu coronavirus? O companie britanică crede că a găsit răspunsul: suma pe care o oferă celor care vor să se îmbolnăvească de bunăvoie
Pentru ce suma te-ai lăsa infectat cu coronavirus pentru a testa un vaccin? O companie din Marea Britanie crede că a găsit răspunsul: aproximativ 4.500 de dolari.
 
O companie din Marea Britanie oferă aproximativ 4.500 de dolari celor care sunt dispuşi să se lase infectaţi cu coronavirus pentru ca apoi să fie subiecţi în procesul de testare al unui vaccin împotriva bolii.
 
Compania britanică Hvivo, care se descrie ca fiind ”liderul pieţii în materie de afecţiuni virale şi studii de laborator pentru descoperirea de vaccinuri”, este dispusă să plătească 3.500 de lire sterline, aproximativ 4.500 de dolari, celor dispuşi să ia parte la experimentul lor, informează brobible.com.
 
Celor care vor accepta oferta li se va asigura carantina de 14 zile într-o locaţie din Londra. Asta înseamnă că nu vor avea voie să ia legătura cu nimeni din exterior, iar dieta le va fi stabilită de medicii companiei britanice. Locurile sunt însă limitate: doar 24 de oameni vor fi aleşi dintre cei care se vor înscrie în programul de voluntariat.
 
Până în prezent sunt 273 de cazuri de coronavirus confirmate în Anglia. Potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii sunt peste 20 de vaccinuri împotriva coronavirusului, în lucru, în lume.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici