Un senator american s-a autoizolat după ce a dat mâna cu o persoană infectată

Senatorul Ted Cruz a anunţat că va sta în izolare în reşedinţa sa din Texas după ce a fost potenţial expus la coronovirus, relatează ABC News

572 afișări
Imaginea articolului Un senator american s-a autoizolat după ce a dat mâna cu o persoană infectată

Un senator american s-a autoizolat după ce a dat mâna cu o persoană infectată

Senatorul a spus că a interacţionat „pentru mai puţin de un minut" şi a dat mâna cu om ce a fost mai târziu testat pozitiv. Întâmplarea a avut loc la Conferinţa Acţiunii Politice a Conservatorilor ce a avut loc la sfărşitul lunii trecute.

Chiar dacă întămplarea a avut loc cu 10 zile în urmă, Cruz spune că este decis să astepte 14 zile cât durează perioada de incubaţie.

Senatorul a precizat că nu are sintome, dar din precauţie va rămâne în reşedinţa sa săptămâna acesta.

Cruz este primul membru al Congresului ce se află în autoizolare de la începutul răspândirii virusului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici