Pfizer vrea să includă şi copiii la vaccinare. Studiul realizat de companie

  • La studiu au fost înscrişi peste 2000 de copii.
  • Studiul şi-a propus să observe reacţiile copiilor asupra vaccinului.
  • Şi Moderna a efectuat un studiu de acest fel, dar înscrierile au avut o pondere scăzută.
  • S-au înscris 800 de copii în proces din aproximativ 3000.
4129 afișări
Imaginea articolului Pfizer vrea să includă şi copiii la vaccinare. Studiul realizat de companie

Pfizer vrea să includă şi copiii la vaccinare

Pfizer a făcut un studiu de vaccinare pe copii cu vârste cuprinse între 12 şi 15 ani. La studiu au fost înscrişi 2.259 de copii.
 
Studiile la copii au fost necesare pentru a crea doza corectă, dar şi eficacitatea vaccinului. Momentan nu se ştiu detalii despre rezultatele studiului.
 
Doresc mai întâi să vadă care este impactul asupra copiilor faţă de cel al adulţilor.
 
Şi cei de la Moderna au iniţiat în decembrie un studiu de acest fel, însă procesul de înscriere a copiilor la studiu a fost lent. Ei se aşteaptă la o creştere în noul an.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici