Poliţistul confirmat cu COVID-19 a fost în două cluburi. Pe numele lui va fi depusă o plângere penală

  • Bărbatul de 38 de ani, confirmat cu COVID 19 la scurt timp după ce s-a întors dintr-o vizită la Varşovia, a fost în două cluburi înainte de a fi diagnosticat.
  • Pe numele său va fi depusă o plângere penală, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  • Bărbatul a fost plecat în Varşovia în interes de serviciu.
10250 afișări
Imaginea articolului Poliţistul confirmat cu COVID-19 a fost în două cluburi. Pe numele lui va fi depusă o plângere penală

Poliţistul confirmat cu COVID-19 a fost în două cluburi

Bărbatul de 38 de ani a fost confirmat cu infecţia cu COVID pe 11 martie. Acesta era în autoizolare de pe data de 9 martie, după ce a aflat că o persoană cu care a intrat în contact la Varşovia, unde era plecat în interes de seviciu, a fost diagnosticată cu infecţie cu coronavirus.

Însă, în seara de sâmbătă, potrivit unor surse, bărbatul a participat la două petreceri, în două cluburi din Iaşi. Iniţial, discutând cu medicii epidemiologi, bărbatul a spus de un singur club. Atât în cazul său, cât şi în cazul bărbatului de 42 de ani din Iaşi confirmat cu COVID19 anchetele epidemiologice sunt în desfăşurare.

„Practic se stabileşte traseul pe care aceştia l-au avut de la momentul intrării în ţară şi până când au fost internate la Spitalul de Boli Infecţioase. Se alică măsurile specifice. Au existat nişte inadvertenţe între declaraţiile primite la începutul anchetei epidemiologice şi declaraţiile ulterioare care au perturbat oarecum cursul acestei anchete. În acest sens, la compartimentul juridic al DSP Iaşi se fundamentează o plângere penală în acest sens”, a declarat presei purtătorul de cuvânt al DSP Iaşi, Marius Voicescu.

Întrebat cu câte persoane a intrat în contact poliţistul de frontieră, Voicescu a precizat că ancheta epidemiologică este încă în curs şi nu poate fi spus deocamdată.

Ambele cluburi în care bărbatul şi-a petrecut seara de sâmbătă au anunţat pe paginile lor de Facebook că suspendă toate activităţile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici