Prima ţară care anunţă că nu va participa la Jocurile Olimpice din Tokyo, din cauza pandemiei de coronavirus. Am putea asista la o premieră istorică

  • Canada a anunţat că se retrage de la Jocurile Olimpice din acest an.
  • Deocamdată, nu s-a luat o decizie finală în ceea ce priveşte organziareaa Jocurilor Olimpice.
  • Jocurile Olimpice nu au fost niciodată amânate, reprogramate sau anulate pe timp de pace.
2204 afișări
Imaginea articolului Prima ţară care anunţă că nu va participa la Jocurile Olimpice din Tokyo, din cauza pandemiei de coronavirus. Am putea asista la o premieră istorică
Echipa olimpică a Canadei a anunţat că nu va participa la Jocurile Olimpice, respectiv Jocurile Paralimpice din vara acestui an. Oficialii canadieni cer ca cea mai importantă competiţiei sportivă din lume să fie decalată cu un an.
 
Potrivit DailyMail, anunţul oficialilor canadieni a venit imediat după ce prim ministrul Japoniei, Shinzo Abe, s-a declarat îngrijorat de faptul că o decalare a Jocurilor Olimpice este ”inevitabilă”.
 
Jocurile Olimpice nu au fost niciodată anulate, reprogramate sau amânate pe timp de pace, iar dacă ediţia din acest an de la Tokyo nu se va desfăşura conform calendarului ar reprezenta o premieră istorică.
 
Campionatul European de fotbal ce ar fi trebuit să se desfăşoare tot în vara acestui an a fost reprogramat pentru vara lui 2021. Comitetul Internaţional Olimpic va decide în patru săptămâni soarta Jocurilor Olimpice. 
 
Jocurile Olimpice de la Tokyo erau programate în perioada 24 iulie - 9 august. 
 
Pandemia de coronavirus a făcut peste 13.000 de victime la nivel global.
 
sursa foto: profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici