Primii doi pacienţi cu coronavirus au fost confirmaţi în Portugalia

Portugalia a înregistrat, luni, primele două cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, a informat ministrul Sănătăţii, Marta Temido, într-o conferinţă de presă.

2013 afișări
Imaginea articolului Primii doi pacienţi cu coronavirus au fost confirmaţi în Portugalia

Primii doi pacienţi cu coronavirus au fost confirmaţi în Portugalia

În primul caz este vorba de un bărbat care a călătorit recent în Italia, cel de al doilea fiind un alt bărbat care s-a întors din Spania. Ambii au fost transportaţi la un spital din Porto.

Ministrul a mai adăugat că Portugalia va extinde monitorizarea pasagerilor pentru cei care se întorc din Italia. Anterior, erau monitorizaţi doar pasagerii din China.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
coronavirus,
infectie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici