Putin a decis să se vaccineze cu vaccinul Sputnik V împotriva coronavirusului: Vaccinul rusesc este eficient şi sigur

  • Vladimir Putin va primi vaccinul Sputnik V împotriva coronavirusului.
  • Purtător de cuvânt: "A spus că va fi vaccinat, a luat această decizie şi aşteptă până la finalizarea tuturor formalităţilor.”
  • Putin, în vârstă de 68 de ani, a spus că vaccinul rusesc este eficient şi sigur şi că nu vede niciun motiv să nu fie vaccinat.
3253 afișări
Imaginea articolului Putin a decis să se vaccineze cu vaccinul Sputnik V împotriva coronavirusului: Vaccinul rusesc este eficient şi sigur

Profimedia

Preşedintele rus Vladimir Putin va primi vaccinul Sputnik V împotriva coronavirusului, a declarat duminică purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, notează Reuters.
 
"A spus că va fi vaccinat, a luat această decizie şi aşteptă până la finalizarea tuturor formalităţilor," a precizat purtătorul de cuvânt, citat de canalul TV Rossiya 1.
 
Rusia a lansat un program voluntar de vaccinare cu vaccinul Sputnik V produs la începutul lunii decembrie, începând cu cele mai vulnerabile grupuri din Moscova.
 
Persoanele cu vârsta peste 60 de ani ar putea începe să aplice pentru vaccinare luni, a declarat duminică primarul Moscovei, Serghei Sobyanin, pe site-ul său, a doua zi după ce Ministerul Sănătăţii a declarat că vaccinul a fost aprobat pentru utilizare de către persoanele în vârstă de peste 60 de ani după un proces separat.
 
Putin, în vârstă de 68 de ani, a spus că vaccinul rusesc este eficient şi sigur şi că nu vede niciun motiv să nu fie vaccinat.
 
De la începutul focarului de coronavirus din Rusia, Putin a lucrat, în principal, la distanţă, a ţinut întâlniri online şi a limitat numărul călătoriilor. 
 
El a anunţat în august că una dintre fiicele sale a participat la studiul clinic al vaccinului şi s-a simţit bine după aceea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici