Record de îmbolnăviri cauzate de COVID-19 la nivel mondial. Bilanţul deceselor a crescut cu peste 5000 de cazuri

  • În ultimele 24 de ore s-au înregistrat peste 300.000 noi îmbolnăviri
  • Cele mai mari creşteri au fost în India, SUA şi Brazilia
  • Bilanţul deceselor a ajuns la un total de 917.417
874 afișări
Imaginea articolului Record de îmbolnăviri cauzate de COVID-19 la nivel mondial. Bilanţul deceselor a crescut cu peste 5000 de cazuri

Sursa foto: profimedia

Un nou record la nivel global în doar 24 de ore: 307.930 de noi îmbolnăviri în contextul crizei sanitare, este numărul raportat duminică de Organizaţia Mondială a Sănătăţii, transmite Reuters.

India înregistrează cele mai multe cazuri de îmbolnăviri, cu 94.372 noi cazuri. Urmează SUA cu 45.523 de noi cazuri Covid-19 şi Brazilia, cu 43.718 de noi cazuri de contaminare şi 874 de decese. Astfel că cele trei ţări au raportat, fiecare, peste o mie de decese.

Numărul îmbălnăvirilor de COVID-19 sunt încă în creştere în 58 de ţări, inclusiv în Argentina, Indonezia, Maroc, Spania şi Ucraina.

Bilanţul deceselor a crescut cu 5.537 de morţi. Recordul anterior raportat de OMS a fost înregistrat în 6 septembrie

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici