Reţineri de medici şi de asistente, după vaccinarea la chiuvetă. Certificate verzi vândute pe sute de euro

Şase persoane, medici şi asistente care ar fi vândut certificate verzi cu sume cuprinse între 50 şi 400 de euro au fost reţinute, în urma anchetelor desfăşurate la Suceava şi Constanţa.

1351 afișări
Imaginea articolului Reţineri de medici şi de asistente, după vaccinarea la chiuvetă. Certificate verzi vândute pe sute de euro

Reţineri de medici şi de asistente, după vaccinarea la chiuvetă. Certificate verzi vândute cu sute de euro

Cauza vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de constituire a unui grup infracţional organizat, corupţie şi fals, comise de către funcţionari publici în cursul anului 2021, în contextul campaniei de vaccinare anti-COVID.

Procurorii DNA au făcut percheziţii în judeţele Suceava şi Constanţa, fiind vizate şi sediile a două instituţii publice.

Potrivit unor surse, ar fi fost eliberate zeci de documente false.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
vaccinare,
reţineri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici