Se reiau zborurile Cluj- Istanbul

  • Compania aeriană Turkish Airlines reia începând de duminică zborurile spre hub-ul internaţional din Istanbul, de pe Aeroportul Internaţional Cluj
  • Zborurile vor fi reluate după o pauză de 22 săptămâni, din cauza pandemiei
  • Zborurile spre Istanbul vor fi operate în luna august cu o regularitate de două frecvenţe/ săptămână, în zilele de joi şi duminică
384 afișări
Imaginea articolului Se reiau zborurile Cluj- Istanbul

Se reiau zborurile Cluj- Istanbul

Compania aeriană Turkish Airlines reia începând de duminică zborurile spre hub-ul internaţional din Istanbul, de pe Aeroportul Internaţional Cluj. Zborurile spre Istanbul vor avea loc în august de două ori pe săptămână.

Începând de duminică, după o întrerupere de aproape 22 de săptămâni, determinată de pandemie, zborurile spre capitala economică a Turciei vor fi reluate.

Primele zboruri ale companiei aeriene Turkish Airlines au debutat la 1 septembrie 2016, cu o frecvenţă de patru zboruri/ săptămână, iar ulterior, operatorul aerian a decis mărirea capacităţii de zbor de la patru la şapte frecvenţe/ săptămână.

Zborurile spre Istanbul vor fi operate în luna august cu o regularitate de două frecvenţe/ săptămână, în zilele de joi şi duminică, urmând ca numărul de frecvenţe să crească gradual în perioada următoare.

De pe Aeroportul Istanbul sunt asigurate numeroase conexiuni de care pasagerii pot beneficia, către destinaţii din Europa, America, Orientul Mijlociu şi Asia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici