Sedinţa CSU. Zonele în care masca rămâne obligatorie în aer liber. Anunţul lui Alin Stoica

  • Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Bucureşti urmează să ia această decizie sâmbătă.
1666 afișări
Imaginea articolului Sedinţa CSU. Zonele în care masca rămâne obligatorie în aer liber. Anunţul lui Alin Stoica

Zonele în care masca rămâne obligatorie în aer liber. Răspunsul lui Alin Stoica

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, spune că masca va rămâne obligatorie, în aer liber, în pieţe, târguri, talciocuri şi staţii. Dar autorităţile iau în considerare ca masca să se poarte în continuare, în weekend, în Centrul Vechi, unde se pot forma aglomerări, dar şi în parcuri. 

Aceste detalii vor fi decise sâmbătă, într-o şedinţă a Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Bucureşti, întrunit la ora 12.00.

Alin Stoica spunea la Digi24 că în şedinţă se analizează zonele aglomerate, altele decât cele prevăzute în ordinul comun al ministerelor de Interne şi de Sănătate.

Autorităţile au în vedere zonele pietonale, de exemplu Centrul Vechi.

Începând de sâmbătă, masca nu mai este obligatorie în aer liber, cu excepţia zonelor aglomerate. Au fost eliminate restricţiile legate de circulaţia pe timp de noapte, cele privind programul magazinelor şi altele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici