Spitalul Judeţean Baia Mare intră în carantină totală până la finalul lunii martie

  • Spitalul Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare intră în carantină totală până la 31 martie.
  • La această dată se va face o evaluare a riscului de infectare cu COVID-19.
  • Atunci se va decide dacă interdicţia se va ridica sau se va prelungi.
4469 afișări
Imaginea articolului Spitalul Judeţean Baia Mare intră în carantină totală până la finalul lunii martie

Spitalul Judeţean Baia Mare intră în carantină totală până la finalul lunii martie

Potrivit unui comunicat al spitalului din Baia Mare transmis, duminică, se sistează total stagiile de practică ale elevilor şcolilor sanitare şi vizitele aparţinătorilor.

„Spitalul Judeţean de Urgenţă Dr. Constantin Opriş Baia Mare intră în carantină totală până la 31 martie 2020, respectând, astfel, deciziile anunţate de secretarul de stat Raed Arafat. Pe 31 martie se va face o evaluare a riscului de infectare cu COVID-19, iar atunci se va decide dacă interdicţia se va ridica sau se va prelungi. Prin anunţul făcut de Raed Arafat, până la data de 31 martie, când va fi reanalizată această măsură, se sistează total stagiile de practică ale elevilor şcolilor sanitare şi vizitele aparţinătorilor în spitalele din România”, se arată în comunicat.

Spitalul băimărean îşi cere scuze pentru măsurile drastice adoptate, precizând că sunt acţiuni necesare pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici