Suedia înregistrează cel mai mare număr de infectări COVID-19 de la debutul pandemiei

  • Suedia înregistrează un nou record de contaminări cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore.
  • Sunt 1.980 cazuri noi de coronavirus şi 9 decese.
1526 afișări
Imaginea articolului Suedia înregistrează cel mai mare număr de infectări COVID-19 de la debutul pandemiei

Suedia înregistrează cel mai mare număr de cazuri COVID-19 de la debutul pandemiei

În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 1.980 cazuri noi de coronavirus în Suedia, un număr record după cel înregistrat marţi, conform Agenţiei Suedeze de Sănătate.

Au fost şi nouă decese, potrivit agenţiei ANSA.

Suedia, singura ţară care nu a implementat blocaje împotriva pandemiei are o rată de deces pe cap de locuitor mult mai mare decât vecinii din nord, dar mai mică decât cea a unor ţări europene, precum Spania şi Anglia.

Guvernul suedez a anunţat recent, potrivit „The Local”, că vârstnicilor nu li se mai recomandă autoizolarea. Guvernul a motivat acest lucru cu de rata mai scăzută a infectărilor şi cu impactul izolării asupra sănătăţii mentale

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici