Trei liberali care au participat la şedinţa la care era senatorul Vergil Chiţac au coronavirus

Autorităţile anunţă că au fost confirmaţi pozitiv la testul pentru coronavirus (COVID-19) deputatul PNL, Lucian Heiuş, primarul Devei, Florin Oancea, şi administratorul public Adrian David Nicolae. Toţi 3 au participat la reuniunea BPN a PNL la care a participat şi senatorul Chiţac.

14035 afișări
Imaginea articolului Trei liberali care au participat la şedinţa la care era senatorul Vergil Chiţac au coronavirus

Deputatul Lucian Heiuş şi încă 2 participanţi la şedinţa la care era senatorul Chiţac au coronavirus / România intră în Scenariul 3

Conforrm informării oficiale, cei trei liberali, care au fost prezenţi la şedinţa PNL şi ieri nu au fost prezenţi la reuniunea Biroului Executiv al PNL, au fost testaţi pozitiv.

România intră în scenariul 3. Toate măsurile care vor fi luate de acum

Este vorba despre: deputatul PNL, Lucian Heiuş, primarul Devei, Florin Oancea, şi administratorul public Adrian David Nicolae. Toţi 3 se află în izolare la domiciliu.

Membrii Guvernului şi premierul au fost testaţi şi s-au auto-izolat după ce au intrat în contact cu senatorul Vergil Chiţac, primul politician român confirmat pozitiv cu noul coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici