Ultimul delir al guvernanţilor francezi este acela de a se implica în conduita oamenilor atunci când merg la plajă. Amenzi usturătoare pentru toţi cei care nu respectă măsurile adoptate

  • Ieşirea din izolare este gestionată într-un mod similar precum criza de sănătate de către autorităţile franceze
  • Sub pretextul epidemiei, autorităţile recurg la un control tot mai strict al obiceiurilor cetăţenilor şi aplică amenzi dacă oamenii nu respectă regulile
  • Guvernul francez a reglementat modul în care se vor desfăşura ieşirile la plajă
15 afișări
Imaginea articolului Ultimul delir al guvernanţilor francezi este acela de a se implica în conduita oamenilor atunci când merg la plajă. Amenzi usturătoare pentru toţi cei care nu respectă măsurile adoptate

Sursa foto: profimedia

Ultima idee deliranta a guvernanţilor vine din Franţa: au reglementat un cod de conduită atunci când mergi la plajă. Cetăţenii sunt nemulţumiţi de faptul că misiunea statului suveran a devenit brusc un mecanism de control social.

Dacă doriţi să vedeţi marea, trebuie să vă rezervaţi dint timp o parcelă delimitată de plajă pentru a vă bucura pentru o perioadă limitată de timp de soare şi mare. Dacă nu mergeţi de-a lungul marii fără să vă opriţi riscaţi amendă. Acelaşi lucru se poate întâmpla dacă aţi ieşit din mare şi nu v-aţi uscat la timp pentru a vă deplasa.

Pentru tehnocraţii francezi nu contează că virusul se răspândeşte în principiu în locuri închise. Acum plajele au devenit ultima frontieră de apărare împotriva virusului, iar marea, inamicul public al autorităţilor.

Reglementarea unei activităţi în aer liber prefigurează două scenarii. Primul este menţinerea fricii justificate, în cele mai comice situaţii, pentru a exercita controlul asupra cetăţenilor. Al doilea este intransigenţa la schimbare a liderilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici