FOTO Cum se face plajă în Franţa, în epoca distanţării. Imagini surprinse acum câteva zile

  • O postare de pe contul de Twitter al NBC prezintă o plajă din Franţa unde fiecare familie are rezervat un careu împrejmuit cu sfoară
  • Administratorii plajei se asigura astfel că sunt respectate principiile distanţării
1937 afișări
Imaginea articolului FOTO Cum se face plajă în Franţa, în epoca distanţării. Imagini surprinse acum câteva zile

FOTO Cum se face plajă în Franţa, în epoca distanţării. Imagini surprinse acum câteva zile

O postare de pe contul de Twitter al NBC prezintă o plajă din Franţa unde fiecare familie are rezervat un careu împrejmuit cu sfoară, pentru a fi astfel izolat. Imaginile au fost surprinse zilele acestea pe plaja La Gande Motte din Hexagon.
 
Începând cu data de 11 mai, Franţa a anunţat relaxarea condiţiilor impuse în timpul pandemiei. Accesul la plajă a fost permis. 
 
Începând in 11 mai, circulaţia persoanelor este liberă, pe o distanţă de cel mult 100 de kilometri de regiunea în care îşi au domiciliul.
 
Toate centrele comerciale au fost redeschise. Restaurantele, barurile şi cafenelele rămân deocamdată închise.
Persoanele cu vârste peste 11 ani trebuie să poarte măşti de protecţie în spaţiile publice închise.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici