Un angajat al Penitenciarului Botoşani, confirmat cu COVID-19 / Persoanele cu care a intrat în contact au fost izolate la domiciliu

  • Angajatul Penitenciarului Botoşani s-a simţit rău şi nu a mai venit la serviciu de pe 21 aprilie
  • Potrivit ANP, înainte de acest moment, cât timp a fost la serviciu, angajatul a purtat mască şi mănuşi
  • Persoanele cu care a intrat în contact au fost izolate la domiciliu
200 afișări
Imaginea articolului Un angajat al Penitenciarului Botoşani, confirmat cu COVID-19 / Persoanele cu care a intrat în contact au fost izolate la domiciliu

Un angajat al Penitenciarului Botoşani, confirmat cu COVID19 / Persoanele cu care a intrat în contact au fost izolate la domiciliu

Administraţia Naţională a Penitenciarelor a anunţat luni că un angajat al Penitenciarului Botoşani a fost confirmat cu infecţia cu noul coronavirus. 
 
"Odată cu apariţia primelor simptome, acesta a informat conducerea unităţii şi nu s-a mai prezentat în serviciu (21.04.2020). Anterior acestei date, angajatul a purtat echipament de protecţie (mască, mănuşi).", se arată în comunicatul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. 
 
Potrivit sursei citate, persoanele cu care acesta a intrat în contact înainte de a fi testat pozitiv se află la domicilu.
"Se continuă implementarea măsurilor igienico-sanitare, monitorizarea medicală a tuturor deţinuţilor şi triajul epidemiologic al angajaţilor, la intrarea şi ieşirea din serviciu.", se mai precizează în comunicatul ANP. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici