Un medic român şi-a arătat mâinile afectate de dezinfectant: "Defunctul stat nu testează suficient. Staţi acasă!" FOTO

  • Medicul internist Alexandru Sava de la Spitalul Carei lansează un nou apel către cetăţeni: staţi acasă!
  • Un mesaj al lui Sava s-a viralizat, după ce acesta a anunţat că nu va renunţa la funcţie, chiar dacă spitalul la care lucrează a fost desemnat suport COVID-19.
  • Medicul şi-a arătat acum mâinile afectate de folosirea dezinfectantului.
7123 afișări
Imaginea articolului Un medic român şi-a arătat mâinile afectate de dezinfectant: "Defunctul stat nu testează suficient. Staţi acasă!" FOTO

Un medic român şi-a arătat mâinile afectate de dezinfectant: "Defunctul stat nu testează suficient. Staţi acasă!" FOTO

Medicul Alexandru Sava face apel pe Facebook la oameni să stea acasă. El spune că numărul relativ mic de infectaţi din România este fals, deoarece statul român nu face suficiente teste.

Medicul internist şi-a arătat mâinile afectate de dezinfectările frecvente din ultima perioadă. Toţi oamenii trebuie să se spele cât mai des pe mâini cu săpun şau să se dezinfecteze, dar cea mai importantă rămâne distanţarea socială.


“Nici nu stiu cum sa incep acest apel. Sunt sarbatorile pascale, si toti vor sa sarbatoresca in mod traditional. Situatia asta nu ne-o permite, va implor intelegeti. Statistic, stam bine caci defunctul stat nu testeaza suficent. Totul pare cu bine si frumoase, dar nu e asa. Din suflet va cer sa stati acasa. Mai jos aveti ce inseamna dezinfectarea continua, ce am patit eu, medic fiind in spital COVID”, a scris medicul Alexandru Sava pe Facebook. Ulterior, medicul a şters postarea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici