Un pompier în vârstă de 46 de ani a murit în urma infectării cu noul coronavirus

Un pompier în vârstă de 46 de ani, din judeţul Vâlcea, a murit în urma infectării cu Sars Cov-2.

2285 afișări
Imaginea articolului Un pompier în vârstă de 46 de ani a murit în urma infectării cu noul coronavirus

Un pompier în vârstă de 46 de ani a murit în urma infectării cu noul coronavirus

Gheorghe Romeo Banu, angajat ca subofiţer operativ principal din septembrie 2006 la Garda de Intervenţie Brezoi, a fost confirmat cu noul coronavirus în 13 octombrie.

În perioada 13 - 26 octombrie a fost emisă decizia de izolare la domiciliu, iar din cauza unor simptome specifice virusului, începând cu data de 19 octombrie a fost internat în Spitalul Judeţean Vâlcea, Secţia de Boli Infecţioase.

Luni acesta a fost transferat de la Secţia de Boli Infecţioase la UPU Vâlcea, deoarece starea de sănătate i s-a agravat. Luni seara, pompierul a murit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici