Un senator îi cere preşedintelui Iohannis să declare stare de urgenţă pe tema coronavirus

Senatorul USR Vlad Alexandrescu i-a cerut preşedintelui Klaus Iohannis să declare stare de urgenţă, în contextul epidemiei de coronavirus. Activitatea comisiei pentru învăţământ a Senatului a fost suspendată în această săptămână.

6829 afișări
Imaginea articolului Un senator îi cere preşedintelui Iohannis să declare stare de urgenţă pe tema coronavirus

Un senator îi cere preşedintelui Iohannis să declare stare de urgenţă pe tema coronavirus

Membrii comisiei pentru învăţământ din Senat au primit, luni, un mesaj prin care au fost înştiinţaţi că şedinţele comsiei vor fi suspendate şi angajaţii vor fi trimişi acasă. Decizia a fost luată după ce soţul unei angajate de la comisie a avut contact cu o persoană depistată pozitiv pentru coronavirus.

„Acum problema este mai serioasa. E discutia despre sedintele care au loc in momentul de fata la Parlament atât în comisii cât şi în plen şi cred că trebuie să dăm dovadă de responsabilitate, în momentul de faţă nu există o bază legislativă sufiecientă pentru a restrânge activitatea unor institutii însă cred că această bază legislativă ar trebui să vină neapărat. O măsură ar fi ca preşedintele României să declare starea de urgenţă”, a afirmat senatorul USR Vlad Alexandrescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici