Un star din NBA rămâne ferm pe poziţii: „Nu fac vaccinul”

828 afișări
Imaginea articolului Un star din NBA rămâne ferm pe poziţii: „Nu fac vaccinul”

Un star din NBA rămâne ferm pe poziţii: „Nu fac vaccinul”

Kyrie Irving, vedeta echipei de baschet Brooklyn Nets, care evoluează în Liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA) spune că nu se va vaccina anti-Covid.

Irving nu poate juca toate meciurile pe care le dispută echipa sa pentru că nu este vaccinat, însă indiferent de consecinţe, el a precizat că nu va face vaccinul. Irving nu poate evolua la meciurile de pe teren propriu, din cauza regulilor sanitare în vigoare din statul New York.

„Rămân fidel deciziei pe care am luat-o, de a nu face vaccinul. Nu voi încerca niciodată să conving pe cineva să nu se vaccineze, până la urmă trebuie să fie decizia fiecăruia, vreau doar să mi se respecte hotărârea. Eu respect decizia fiecăruia şi rămân ferm pe poziţie”, a spus Irving.

Irving, unul din jucătorii reticenţi la vaccinarea împotriva Covid-19, a ratat primele 35 de meciuri din acest sezon ale echipei sale, care a decis iniţial să nu-l utilizeze decât atunci când el va fi eligibil pentru toate meciurile. Iniţial, Nets l-a scos din lot.

Ulterior, Nets a îndulcit tonul, afirmând că o revenire a lui Irving este avută în vedere pentru deplasări, cu o zi înainte ca acesta să intre în protocol anti-Covid.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici