Un tânăr bolnav de COVID, găsit într-un tramvai. El nu purta mască de protecţie

Un tânăr infectat cu virusul SARS CoV-2 a fost găsit într-un tramvai din Arad. Tânărul le-a atras atenţia jandarmilor deoarece nu purta mască de protecţie.

1364 afișări
Imaginea articolului Un tânăr bolnav de COVID, găsit într-un tramvai. El nu purta mască de protecţie

Un tânăr bolnav de COVID, găsit într-un tramvai din Arad. El nu purta mască de protecţie

Incidentul a avut loc luni seara, în oraşul Arad. Jandarmii au depistat într-un tramvai doi tineri care nu purtau mască de protecţie.

În urma verificărilor, jandarmii au aflat că unul dintre tineri, în vârstă de 21 de ani, este infectat cu virusul SARS-CoV-2. Deşi ar fi trebuit să fie în izolare la domiciliu, acesta călătorea cu tramvaiul, chiar fără a purta mască de protecţie.

Jandarmii au întocmit pe numele tânărului actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, conform Codului Penal.

Totodată, cei doi au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 500 lei fiecare, pentru că nu au purtat măştii de protecţie sanitară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici