Un tânăr de 16 ani, nevaccinat şi cu comorbidităţi, a murit de COVID

Printre decesele anunţate miercuri de Grupul de Comunicare Strategică (GCS) se numără şi cel al unui tânăr de 16 ani, nevaccinat şi cu comorbidităţi.

1091 afișări
Imaginea articolului Un tânăr de 16 ani, nevaccinat şi cu comorbidităţi, a murit de COVID

Un tânăr de 16 ani, nevaccinat şi cu comorbidităţi, a murit de Covid

Potrivit GCS, tânărul este din judeţul Ialomiţa.

„Decesul de la grupa de vârstă 10-19 ani este al unui pacient din judeţul Ialomiţa, în vârstă de 16 ani, de sex masculin, care prezenta comorbiditati şi era nevaccinat”, a transmis GCS.

În ultimele 24 de ore au fost raportate în România 423 de decese.

CITEŞTE ŞI: Coronavirus în România 20 octombrie 2021. Peste 17.000 de cazuri noi de infectare. 423 de decese. Bilanţ complet COVID

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici