Vaccinul Moderna intră în linie dreaptă: Compania va anunţa curând primele rezultate ale testării vaccinului împotriva Covid-19

  • Moderna va anunţa primele rezultate ale testării vaccinului luna viitoare
  • 20 de milioane de doze de vaccin Moderna pot ajunge pe piaţă rapid
  • Acţiunile Moderna au crescut cu 3% după ce au anunţat vaccinul
5740 afișări
Imaginea articolului Vaccinul Moderna intră în linie dreaptă: Compania va anunţa curând primele rezultate ale testării vaccinului împotriva Covid-19

Îţi dau o veste bună. Încă un vaccin intră în linia dreaptă pentru Covid-19. Este făcut de americanii de la Moderna, care au strâns mai mult de un miliard de dolari de la guverne care vor să îşi imunizeze populaţia.

Noi nu o să îl primim în primă fază, cele mai mari cantităţi sunt rezervate în America de Nord şi Orientul Mijlociu. Comisia Europeană a semnat până acum acorduri pentru un miliard de doze de vaccin din alte trei vaccinuri. Cel făcut de Astra/Zeneca, cel făcut de Sanofi/GSK şi cel făcut de Johnson&Johnson.

Americanii de la Moderna spun că vor veni cu primele rezultate luna viitoare şi că, până la sfârşitul anului pot produce 20 de milioane de doze, iar anul viitor între 500 şi un miliard de doze. Investitorii au încredere în vaccin, acţiunile Moderna au crescut cu 3 la sută după ce a fost făcut anunţul.  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici